1 Kasım 2012 Perşembe

163'üncü Sayı



Halkın Sesi gazetesinin 9 Ağustos – 22 Ağustos periyotlu 163’üncü sayısı çıktı. AKP’nin Suriye’de savaşı kışkırtan ve Türkiye’de halkları düşmanlaştıran politikalarını Tayyip Erdoğan resmiyle kapağına taşıyan gazete “Durduralım bu adamı!” manşetiyle çıktı 

Halkın Sesi gazetesinin 163’üncü sayısı çıktı. Gazetenin ana gündemlerini AKP’nin Suriye politikası, 4+4+4 eylemleri, Sürgü’de Alevilere yönelik linç girişimi ve Öğrenci Kolektifleri’nin AKP’nin harçlar kalktı yalanına karşı verdiği mücadele oluşturuyor.

Medya sayfasında Akit gazetesini işleyen gazete İnsanca Yaşam sayfalarında 4+4+4 eylemlerini ve kentsel yıkıma karşı direnen Mamak halkının mücadelesine yer veriyor.

Emek sayfasına Süreyyapaşa ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerindeki direnişleri işleyen gazetenin Yüz Yüze sayfasının konuğu Suriye Reform ve Kurtuluş Cephesi Kurucusu Ali Haydar.
Yaşam sayfasında “Bismillah” diyen bardağı inceleyen gazetenin tarih sayfasında ise cumhuriyetle birlikte başlayan Türk-İslam sentezini ele alıyor.

Gazeteyi sanal ortamda basım formatında okumak için üzerine tıklayınız.
İstediğiniz haberi okumak için haberin üzerine tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder