1 Kasım 2012 Perşembe

153'üncü Sayı



Halkın Sesi gazetesinin 22 Mart – 4 Nisan periyotlu 153’üncü sayısı çıktı. Newroz’a, Sivas Katliamı sanıklarının zamanaşımı kararıyla aklanmasına tepki gösterenlere ve 4+4+4’e karşı çıkanlara yönelik polis saldırısını gören gazete “Milyonlar zorbalığa meydan okuyor” manşetiyle çıktı

Halkın Sesi gazetesinin 153’üncü sayısı çıktı. Sivas Katliamı sanıklarının zamanaşımı kararıyla aklanması ve bu kara tepki gösterenlere yönelik polis saldırısı; Newroz kutlamak isteyenlere yönelik polis saldırısı ve 4+4+4 sistemine karşı çıkanlara yönelik baskılar gazetenin ana gündemlerini oluşturdu.

İkinci sayfada Halkevleri’nin İstanbul’da gerçekleştireceği 80’inci yıl buluşmasının çağrısı yer alırken, 14’üncü sayfaya taşınan medya sayfasının gündemini Ahmet Şık ve Nedim Şener’in serbest bırakılması oluşturuyor.

Dünya sayfasında Suriyeli muhaliflerin isyanının işbirlikçi nitelikte olduğu belirtilirken üçüncü sayfada Kızıldere anmalarına çağrı yer alıyor. Yüz yüze sayfasında Prof Dr. Onur Hamzaoğlu, akademisyenler Cem Terzi, Beyza Üstün, Özgür Müftüoğlu ve gazeteci Banu Güven ile çevre ve yaşam hakkı üzerine söyleşiler bulunurken 8 Mart eylemleri ise Kibele sayfasında yer aldı.

Gazeteyi sanal ortamda basım formatında okumak için üzerine tıklayınız.
İstediğiniz haberi okumak için haberin üzerine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder