1 Kasım 2012 Perşembe

154'üncü Sayı



Halkın Sesi gazetesinin 5 Nisan – 18 Nisan periyotlu 154’üncü sayısı çıktı. 4+4+4’e karşı eylem yapan eğitim emekçilerine yönelik saldırıları, Sivas’ın katillerini aklayan AKP’ye yönelik Alevilerin gerçekleştirdiği kitlesel protesto mitingini 1 Mayıs gündemi ile işleyen gazete “Direniş karanlığı dağıttı” manşetiyle çıktı

Halkın Sesi gazetesinin 154’üncü sayısı çıktı. Sivas Katliamı sanıklarının zamanaşımı kararıyla aklanması ve bu kara tepkiler ile 4+4+4 sistemine karşı çıkan eğitim emekçilerine yönelik polis saldırısı gazetenin ana gündemlerini oluşturdu.

Medya sayfasında Özgür Gündem gazetesine yönelik toplatma kararı verilmesiyle Sendika.Org’un sansürü delen yayını yer alıyor. Suriye’nin Dostları toplantısına katılan devletlerin Suriye’nin düşmanları olduğu dünya sayfasında işlenirken Tes-İş’in kalbi Elbistan’da silahlı saldırıya uğramalarına rağmen örgütlenen Enerji-Sen’in mücadelesi emek sayfasında. Art arda gelecek zamlar ekonomi sayfasında işlenirken, 12 Eylül davası ile ilgili Ayhan Erdoğan’la yapılan söyleşi de Yüz yüze sayfasında bulunuyor.

Tarih sayfasının konusu Kızıldere, kadın sayfasının konusu ise Bartın’daki Ç.K davası olurken dosya sayfasında TSK’nin Afganistan’da ne aradığı soruluyor.

Gazeteyi sanal ortamda basım formatında okumak için üzerine tıklayınız.
İstediğiniz haberi okumak için haberin üzerine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder