9 Mart 2012 Cuma

151'inci sayı

Halkın Sesi gazetesinin 23 Şubat – 7 Mart periyotlu 151’inci sayısı çıktı. Gülen Cemaati ile AKP arasındaki kavgaya ve bu iki grubun kadınlara, Kürtlere ve halkın haklarına karşı kavgada müttefik olduklarına işaret ederek gerçek mücadelenin sokaktan yükseldiğini belirten gazete “Koltuk kavgasına karşı demokrasi mücadelesi” manşetiyle çıktı

Halkın Sesi gazetesinin 151’inci sayısı çıktı. Gülen Cemaati ile AKP arasındaki gerilim, 8 Mart öncesinde kadınların çağrısı, TBMM’ye taşınan 4+4+4 eğitim sistemi önerisi, DİSK Genel Kurulu ve Özel Yetkili Mahkemeler gazetenin ana gündemlerini oluşturuyor.

Medya sayfasında Mehmet Ali Birand ile Rıdvan Akar arasındaki kavgayı medya emekçilerinin hangi sınıftan olduğunu hatırlatması bakımından işleyen gazetenin insanca yaşam sayfalarında veremin yeniden hortlaması gündeme alındı. İdris Naim Şahin’in sanatçıları hedef göstermesi sonucu 3 sanatçının gözaltına alındığını yazan gazetenin söyleşi sayfasında ise Kocaeli’de serbest kalan “eşkıyalarla” söyleşi yer alıyor.

Tarih sayfasında DİSK’in DGM’lere karşı direnişini konu alan gazetenin ekonomi sayfasında AKP’nin ülkedeki enerji krizini gizlemeye çalıştığı belirtiliyor. Dünya sayfasının konusu ise Yunanistan’da hükümetin krizin bedelini halka ödetmek için açtığı savaş işileniyor.

Gazeteyi sanal ortamda basım formatında okumak için üzerine tıklayınız. İstediğiniz haberi okumak için haberin üzerine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder