19 Ağustos 2011 Cuma

138'inci sayı

Halkın Sesi gazetesinin 12 Ağustos – 25 Ağustos periyodlu 138'inci sayısı çıktı. Gazete AKP'nin Suriye odaklı dış politikasını “Taşeron, rol peşinde” değerlendirmesiyle manşetine taşıdı. Gazetenin diğer önemli gündemleri arasında kriz üzerine Erinç Yeldan'la yapılan söyleşi ve YAŞ sonrası rejimin aygıtlarının dönüşümü yer alıyor

Halkın Sesi gazetesi uzun bir aradan sonra yeniden sanal ortamda yayında. Gazetenin basılı formatına sanal ortamda ulaşması için açılan blogspotta eski sayıları da yayımlanıyor.

12-25 Ağustos 2011 periyodlu 138'inci sayıda

Medya sayfasında internet sansürüne ilişkin yenilenen taslağa dair bir değerlendirme yazısı ve internette kişisel güvenlik bilgileri ticaretine dikkat çeken bir haber bulunuyor.

Gündem sayfalarında muhalafete ilişkin Hopa'ya ilişkin hukuki gelişmeler ve baskılara karşı Hopa halkının eylemleri; egemenlerin gündemine ilişkinse YAŞ atamaları ve Kürt sorununa dair gelişmelerin yer aldığı haberler bulunuyor.

AKP'nin yeni sosyal politika aracı olan gıda bankası uygulaması ve lise kayıtlarına ilişkin özel haberlerin bulunduğu gazetede mevsimlik tarım işçileri ve taşeron işçilerin direnişlerinden haberler bulunuyor.

Dosya sayfasında YAŞ ışığında rejimin şiddet aygıtlarının dönüşümünün ele alındığı gazetede söyleşi bölümünde Erinç yeldan kriz üzerine görüşlerini paylaşıyor.

Gazeteyi sanal ortamda basım formatında okumak için üzerine tıklayınız.
İstediğiniz haberi okumak için üzerine tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder